Patreon

Det skal lønne seg å være Patreon

Patreon


Sponsor eller partner

Patreon har en rekke fordeler jeg vil komme tilbake til herunder. Men det ligger en tanke bak valget av denne tjenesteyteren som er vel så viktig å nevne først.

RNP har i det lengste planer om å unngå å binde seg til rene sponsoravtaler med forretninger, utviklere og leverandører. Derimot vil jeg gjerne stå bak eventuelle partnere. Ettersom vi opptrer i en smal nisje innen MC-verdenen når vi holder oss til motorsykler med 'knotter på hjula', mener jeg det er viktig å støtte hverandre. Svært mange er drevet av entusiasme og glød for miljøet vi trives så godt i, derfor ønsker jeg å fremme disse spesielt. Sponsoravtaler gir som regel ikke penger i kassa til å drifte og opprettholde plattformer, hardware, software og websiden du nå er på f.eks. Men det gjør Patreons!

Episodene av podcasten er ikke fri for omtale og diskusjon rundt bedrifter, utsyr, events etc. Lytteren må selv stå for egne valg og RNP er ikke ansvarlig for disse.


Hvorfor Patreon

Patreon tilbyr en trygg og sikker plattform for å donere penger til RNP. Det er altså Patreons som gir muligheten for RNP å fortsette å levere podcasten som starter der asfalten slutter.

Det skal lønne seg å være Patreon - derfor gis det enkelte fordeler for dem som blir med å støtter.

  • Discord (interaktiv tjeneste)
  • Personlig tilgang til 'rally.nor Patreons pod' (Tidlig utgivelse av uncut episoder)
  • RNPT - rally.nor patreon treff - av patreons for patreons